DATE CU CARACTER PERSONAL. CONFIDENȚIALITATE

ASPECTE GENERALE

Funky Citizens, în calitate de proprietar al site-ului www.piatadespaga.ro, se angajează să păstreze caracterul confidențial al informației furnizate de către dumneavoastră la accesarea și completarea oricăror rubrici din acest site precum și în orice relație pe care o aveti cu asociația.

Condițiile generale, drepturile, obligațiile, sancțiunile și orice alte aspecte legate de datele cu caracter personal sunt precizate în Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Puteți consulta legea pe site-ul Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, la adresa http://dataprotection.ro/?page=legislatie_primara&lang=ro.

Funky Citizens a depus cerere de înregistrare ca operator de date cu caracter personal, asigurându-vă astfel de respectarea normelor precizate mai jos.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, vă informăm că beneficiați de următoarele drepturi în situația în care ne oferiți spre colectare date cu caracter personal:

  • de confirmare, o dată pe an, a faptului că datele dvs. sunt sau nu prelucrate;
  • de intervenție asupra datelor personale;
  • de opoziție asupra prelucrării datelor pentru motive întemeiate și legitime, respectiv fără vreo motivație în cazul prelucrării datelor în scop de marketing direct.

DATE PERSONALE ȘI ALTE DATE

Puteți consulta acest site fără să vă dezvăluiți identitatea sau să dați vreo informație în ceea ce va privește.

DATE PERSONALE

În afară de cazurile prevăzute explicit în această pagină a site-ului și în legislația aplicabilă, Funky Citizens nu va stoca informații care să permită unor terți să vă identifice personal, exceptând situația în care dumneavoastră înșivă vă dați acordul pentru aceasta operațiune.

Nicio exploatare, comercială sau necomercială, parțială sau integrală, a datelor primite nu va putea fi efectuată fără acordul dumneavoastră prealabil.

Aceste informații sunt confidențiale și păstrate în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001.

Funky Citizens va colecta date personale doar în următoarele scopuri:

  • Pentru a permite comentarea pe paginile site-ului. Notă: comentarea nu se referă la raportarea unei șpăgi oferite, ci la oferirea părerii dvs. privind o șpagă oferită de altcineva. De asemenea, în aceste cazuri, singurele informații personale care vor fi stocate vor fi adresa dvs. de e-mail și IP-ul de la care ați comentat.
  • Pentru a vă trimite newsletter-ul cu raportările existente pe site, după ce vă abonați la respectivul newsletter.

NOTĂ: datele care vă pot identifica în cazul în care raportați o șpagă oferită sunt șterse automat. În cazul în care doriți un alt tip de protecție, vă rugăm să ne scrieți la amdat[at]piatadespaga.ro și vom găsi împreună o alternativă.

DATE FĂRĂ CARACTER PERSONAL

Este posibil să obținem informații în mod automat, dar care nu pot fi în niciun caz asociate vreunei persoane. Aceste informații se referă la tipul de browser pe care îl utilizați, la platforma computerului dumneavoastră și la numele domeniului prin care aveti acces la site-ul nostru, ce pagini accesați în interiorul site-ului și altele asemenea. Aceste date sunt utilizate în scopuri statistice și nu servesc la identificarea în vreun fel a vreunui vizitator al site-ului. Datele sunt culese, în majoritatea cazurilor, cu ajutorul unor mici fișiere, numite cookies; acestea sunt fișiere tip text care nu afectează în niciun fel calculatorul dvs.

EXCEPȚII DE LA CARACTERUL CONFIDENȚIAL AL INFORMAȚIILOR PERSONALE

Funky Citizens are dreptul să dezvăluie informația stocată în următoarele cazuri:

  • în cazul unei dispoziții legale care prevede acest lucru;
  • în cazul în care are acordul părții vizate (beneficiarul sau utilizatorul);
  • în cazul declanșării unei proceduri legale față de beneficiar sau utilizator, la cererea instanțelor judecătorești sau a altor organe abilitate conform legii.

LEGISLAȚIE

Politica de confidențialitate se supune legislației române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competentă instanța judecatorească din aceeași structură administrativă cu sediul Funky Citizens.

Funky Citizens își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul site-ului, precum și politica de confidențialitate fără niciun fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica politica de confidențialitate a acestui site.

ACTUALIZAT: 11.10.2015